PREMI 2010 AL MÈRIT CULTURAL 9 d'OCTUBRE VILA DE CALP - DECLARAT BÉ d'INTERÈS CULTURAL (BIC)

6 jul 2011

Benvinguts al Blog del Projecte Ifach en valencià



Com tot en la vida s'imposava un canvi. Una nova imatge. Encara que el bloc fins a la data ens ha reportat grans satisfaccions, sí que començàvem a patir de certes possibilitats de presentació que nostre entorn informàtic no ens permetia.

Per això hem canviat. A millor, creiem. Una nova gamma de possibilitats estètiques i de presentació que milloressin la imatge que teníem del bloc fins ara i que ens obri un marc d'opcions i reptes per al futur pròxim. Reptes i de llenguatges, perquè obrim el bloc al valencià, el nostre idioma, el de els nostres arrels per donar informació a tota la Comunitat Valenciana. Està en marxa també una nova versió en anglès per introduir-nos al mercat anglosaxó.

Des del nostre entorn de Obolog no ens era possible arribar a aquest desenvolupament i ara, en superar els 55.000 visitants, hem cregut oportú canviar el format i migrar a Blogspot, que ens ofereix una enorme gamma presentacions i formats per mostrar tot el que suposa el projecte arqueològic a la Pobla medieval d'Ifac. Esperem que us agradi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario